Over ons

Welkom bij Choices by Babs!

Hé daar,

Ik ben ontzettend enthousiast om je te verwelkomen in onze wereld vol stijl, sieraden, kleding en accessoires. Laat me je meenemen naar het begin van onze reis – het was op een sprankelende dag dat ik besloot mijn passie te volgen en Choices by Babs tot leven te brengen.

Ik ben altijd al dol geweest op sieraden, kleding en accessoires. Ze hebben de ongelooflijke kracht om je zelfvertrouwen te vergroten en je persoonlijkheid te laten stralen. Toch was er één obstakel: leeftijd. Voordat ik 18 werd, konden mijn dromen nog niet tot bloei komen, omdat je als “minderjarige” nog niet mocht ondernemen.

Maar ik liet me niet ontmoedigen. Ik bleef leren, groeien en wachten op het perfecte moment. En dat perfecte moment kwam. Choices by Babs werd geboren uit mijn liefde voor mode en de wens om zorgvuldig geselecteerde, kwalitatieve stukken te delen die echt bij jou passen. Elk item in onze collectie is met liefde uitgekozen, omdat ik geloof dat elk detail er toe doet.

En nu kom ik bij ons unieke pakketje voor jou. Wanneer je een pakketje van Choices by Babs ontvangt, willen we dat het voelt als een feestje. We besteden niet alleen aandacht aan de inhoud, maar ook aan de presentatie. Het openen moet een ervaring zijn, een moment van verwachting en opwinding. Want we geloven dat de magie van mode en stijl begint zodra het pakketje op je deurmat valt.

Ik ben zo blij dat je hier bent en deel uitmaakt van deze reis. Bedankt dat je kiest voor Choices by Babs!

Liefs Babs

Oprichter, Choices by Babs